Rendelők: Szombathely, Széchenyi u. 4-6.   •   Tel.: (+36) 20 530-6588 | Sopron, Pannonia-Med Hotel, Várkerület 57.   •   Tel.: (+36) 99 312-181 Google Térkép
Sándor Plasztika

Plasztikai sebész szakorvos
• Arcplasztika, Fülplasztika, Szemhéjplasztika
• Mellnagyobbítás, Mellfelvarrás-, és kisebbítés
• Hasplasztika, Zsírleszívás, alak-korrekciók
• Arc saját zsír feltöltés, Ráncfeltöltések
• Botox kezelés Vistabel injekcióval
 
KEZDŐLAP KEZDŐLAP DR. SÁNDOR IMRE RENDELŐ
BEAVATKOZÁSI TÍPUSOK
ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ ELÉRHETŐSÉGEK MEGÁLLAPODÁS
Szakterület:
Rendelések:

Kedd: 14-18 óráig - Szombathely, Széchenyi u. 4-6.
Tel.: (+36) 20-530-6588
         (+36) 94 343-300
 E-mail: sandorplasztika@gmail.com

Szerda: 10-14 óráig - Sopron, Várkerület 75. (Pannonia Med. Hotel)
Tel.: (+36) 99 312-181
 E-mail: sandorplasztika@gmail.com

 

Arcplasztika

Az arc bőrének a kor előrehaladtával fokozatosan csökken a víztartalma, a kollagén rostok eltöredeznek, számuk, rugalmasságuk csökken.


A természetes zsírpárnák sorvadnak, az izmok feszessége csökken. Mindezek közös következményeként a bőr megereszkedik, petyhüdtté válik, egyre mélyülő, kifejezett ráncok alakulnak ki.

Az egyéni öröklött tényezők, a táplálkozási szokások, a különböző káros szenvedélyek és az életmódi szokások együttesen felelősek az öregedés mértékének és időbeli kialakulásának megjelenésében.

Arcplasztikával az arc középső-, és alsó harmadának, valamint a nyak bőrének feszességét állítjuk vissza. (A homlok bőrének ránctalanító műtétét a homlok felett a hajas fejbőrön vezetett metszésből végezzük.)

Az úgynevezett mini-arcplasztikával kisebb metszésből, kisebb feltárással végzünk műtétet, ha az elváltozás mértéke ezt lehetővé teszi.

Arcplasztikát általában a 40. életév betöltése után végezzük. Amennyiben lehetséges egyéb beavatkozásokkal /injectiós ráncfeltöltés, dermabrasio, villanófényes arcfeszesítés, Botox kezelés, Aptos/, igyekszünk a műtét idejét későbbre tolni. A műtétnek felső korhatára nincs, általános jó egészségügyi állapotban és megfelelő vizsgálatok /vér- és vizeletvizsgálat, belgyógyászati vizsgálat, EKG/ elvégzése után a műtétnek nincs ellenjavallata.

A klasszikus műtétnél a fül előtt a hajas fejbőrön kezdett metszéssel a fülcimpa alatt hátrakanyarodunk és a fül mögött a hajas fejbőr határánál fejezzük azt be. Az arc bőrét felpreparáljuk egészen az orr melletti redőig, majd egy külön mélyebb kötőszövetes téteget is kipreparálunk. A műtét lényege, hogy ezeket a mély rétegeket feszítjük meg speciálisan behelyezett öltésekkel, majd az arc bőrét utána simítva a bőr felesleget eltávolítjuk. Tehát nem az arc bőre, hanem a bőr alatti kötőszövetes lemez végzi a tartó-feszesítő funkciót.

A műtét helyi érzéstelenítésben és altatásban egyaránt elvégezhető, időtartama 2-3 óra. A műtét után 1-2 éjszakát a kórházban kell tölteni, a behelyezett draincsöveket távozás előtt eltávolítjuk. Szoros kompressziós kötés kerül a fejre néhány napig, majd 1 hétig egy speciális rugalmas maszk viselését javasoljuk. A varratokat 10-14 nap között távolítjuk el, de általában már egy hét után megengedett a hajmosás. A bőrön keletkezett bevérzések 7-10 nap alatt spontán felszívódnak, a szükségesnek tartott jegelés a folyamatot meggyorsítja.

Arcplasztika után ritkák a szövődmények. Utóvérzés1-3%, gyulladás, sebgyógyulási zavar, bőrelhalás 1% alatti gyakoriságú, és valamennyi jól kezelhető. Átmeneti érzészavar is előfordulhat, a hegek általában jó minőségűek.

Tilos a műtét után a fizikai megterhelés, a forró, fűszeres ételek és alkohol fogyasztása, a dohányzás. Sminkelés 2 hét múlva, hajfestés, erős napozás, szauna, szolárium csak 6 hét elteltével javasolt.

A sikeresen elvégzett arcplasztika 8-10 évig ad szép esztétikai eredményt, majd egy akár két alkalommal is ismételhető.


  KEZDŐLAP

DR. SÁNDOR IMRE

RENDELŐ

Szombathely
Sopron

BEAVATKOZÁSI TÍPUSOK

Arcplasztika
Bőrsebészet - dermatochirurgia
Mellnagyobbítás
Mellplasztika
Fülplasztika
Hasplasztika
Injectiós kezelések
Mellkisebbítés
Szemhéjplasztika
Zsírleszívás
Hullámmasszázs kezelés
Dióda lézeres tartós szőrtelenítés

ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ

ELÉRHETŐSÉGEK

MEGÁLLAPODÁS

Hírlevél kérése feliratkozás / leiratkozás Hasznos linkek Médiaajánlat facebook.com youtube.com www.ysolutions.hu