Rendelők: Szombathely, Széchenyi u. 4-6.   •   Tel.: (+36) 20 530-6588 | Sopron, Pannonia-Med Hotel, Várkerület 57.   •   Tel.: (+36) 99 312-181 Google Térkép
Sándor Plasztika

Plasztikai sebész szakorvos
• Arcplasztika, Fülplasztika, Szemhéjplasztika
• Mellnagyobbítás, Mellfelvarrás-, és kisebbítés
• Hasplasztika, Zsírleszívás, alak-korrekciók
• Arc saját zsír feltöltés, Ráncfeltöltések
• Botox kezelés Vistabel injekcióval
 
KEZDŐLAP KEZDŐLAP DR. SÁNDOR IMRE RENDELŐ
BEAVATKOZÁSI TÍPUSOK
ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ ELÉRHETŐSÉGEK MEGÁLLAPODÁS
Szakterület:
Rendelések:

Kedd: 14-18 óráig - Szombathely, Széchenyi u. 4-6.
Tel.: (+36) 20-530-6588
         (+36) 94 343-300
 E-mail: sandorplasztika@gmail.com

Szerda: 10-14 óráig - Sopron, Várkerület 75. (Pannonia Med. Hotel)
Tel.: (+36) 99 312-181
 E-mail: sandorplasztika@gmail.com

 

Fülplasztika

Az elálló fül esztétikai panaszokat okozó ártalmatlan fejlődési rendellenesség. /Egyes statisztikák szerint a teljes populáció 4-5%-ánál fordul elő./
Lényege, hogy a fej és a fülkagyló által bezárt szög nagyobb 35-40 foknál. A korrekcióval meg kell várni azt az életkort, amikor a fül mérete eléri a felnőttkor 90 %át, vagyis legkorábban 6-7 éves korban végezhető el a beavatkozás. A műtétet csak akkor szabad elvégezni, ha azt a gyermek saját maga kéri, szabadulni akarván a társai által őt ért csúfolódástól. Soha nem végezzük el a műtétet pusztán szülői kérésre! A későbbi életkorban a frizura megváltoztatásának igénye miatt kerülhet szóba a műtéti megoldás.

A műtétet helyi érzéstelenítésben ambulanter végezzük, látható nyoma nem marad, hiszen a metszés a fül hátsó felszínén történik. A műtét lényege, hogy a fül porcán végzett speciális bemetszésekkel és varratokkal szüntetjük meg az elálló fenomént. A pusztán a bőrön történő kimetszés soha nem ad megfelelő eredményt. Az érzéstelenítő oldat beadása után a műtét teljesen fájdalommentes, a beteg kissé felerősödött hangokat, illetve húzást-nyomást érzékel csak. A műtét időtartama 1-1,5 óra.

Néhány órával a műtét után az érzéstelenítő oldat hatása elmúlik, égő, tompa vagy lüktető jellegű fájdalom jelentkezik, mely tablettás fájdalomcsillapító szedésével könnyen megszüntethető. Általában 2 nap után a paciens teljesen panaszmentessé válik, csak a kötés viselése okozhat minimális kellemetlenséget.


A műtét után 24 órán belül, majd 1 hét múlva kontroll vizsgálat következik, a varratokat 10-14 nap között lehet eltávolítani. Varratszedésig kötést kell viselni, majd további 2-4 hétig éjszakára teniszpánt viselése javasolt.

Hajmosás már a varratszedés napján megengedett, uszoda, hajfestés, szauna és szolárium használata 3-4 hétig nem javasolt.

A lehetséges szövődmények rendkívül ritkák. Bevérzés, gyulladás, kóros hegképződés néhány ezrelékes valószínűségű, átmeneti érzészavar 3-5%-ban fordulhat elő.

A műtét után 6-8 héttel alakul ki a végleges esztétikai eredmény, a beavatkozás és annak eredménye a hallást semmilyen formában nem befolyásolja.

A műtét végleges, egész életre szóló eredményt biztosít.


  KEZDŐLAP

DR. SÁNDOR IMRE

RENDELŐ

Szombathely
Sopron

BEAVATKOZÁSI TÍPUSOK

Arcplasztika
Bőrsebészet - dermatochirurgia
Mellnagyobbítás
Mellplasztika
Fülplasztika
Hasplasztika
Injectiós kezelések
Mellkisebbítés
Szemhéjplasztika
Zsírleszívás

ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ

ELÉRHETŐSÉGEK

MEGÁLLAPODÁS

Hírlevél kérése feliratkozás / leiratkozás Hasznos linkek Médiaajánlat facebook.com youtube.com www.ysolutions.hu