Rendelők: Szombathely, Széchenyi u. 4-6.   •   Tel.: (+36) 20 530-6588 | Sopron, Pannonia-Med Hotel, Várkerület 57.   •   Tel.: (+36) 99 312-181 Google Térkép
Sándor Plasztika

Plasztikai sebész szakorvos
• Arcplasztika, Fülplasztika, Szemhéjplasztika
• Mellnagyobbítás, Mellfelvarrás-, és kisebbítés
• Hasplasztika, Zsírleszívás, alak-korrekciók
• Arc saját zsír feltöltés, Ráncfeltöltések
• Botox kezelés Vistabel injekcióval
 
KEZDŐLAP KEZDŐLAP DR. SÁNDOR IMRE RENDELŐ
BEAVATKOZÁSI TÍPUSOK
ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ ELÉRHETŐSÉGEK MEGÁLLAPODÁS
Szakterület:
Rendelések:

Kedd: 14-18 óráig - Szombathely, Széchenyi u. 4-6.
Tel.: (+36) 20-530-6588
         (+36) 94 343-300
 E-mail: sandorplasztika@gmail.com

Szerda: 10-14 óráig - Sopron, Várkerület 75. (Pannonia Med. Hotel)
Tel.: (+36) 99 312-181
 E-mail: sandorplasztika@gmail.com

 

Injectiós kezelések

Injectiós ráncfeltöltés, ajakvastagítás Hyaluronsav tartalmú készítményekkel

Az életkor előre haladtával, de nagyon sokszor már fiatalabb korban is az arcon zavaró ráncok jelenhetnek meg, mivel a bőr rugalmas kötőszöveti elemei elsorvadnak. A természetes folyamatot gyakran gyorsítják különböző külső hatások / pl.: dohányzás, túlzott napozás és szoláriumozás, éjszakai munka stb./

Az arcon, a szem oldalsó részén, a felső ajkakon kialakuló ráncok kezelésére, illetve az ajkak vastagítására használjuk a különböző injectiós feltöltő készítményeket. Az eljárás lényege, hogy vékony speciálisan kiképzett injectiós tűn keresztül a kötőszöveti hiányt pótló injectábilis szövetbarát anyagot fecskendezünk a bőr megfelelő rétegébe. A beavatkozás minimális kellemetlenség mellett, ambulanter elvégezhető. A beavatkozás előtt részletes tájékoztatót adunk a választandó készítményről illetve tájékozódunk a páciens általános egészségi állapotáról, a szedett gyógyszereiről, gyógyszerérzékenységről.

A beavatkozás során a ránc teljes eltüntetése nem lehetséges, csak a ráncok mélységének mérséklése történik a ráncfeltöltő anyag befecskendezésével. Természetesen az eredményt nagymértékben befolyásolja a beadott töltőanyag mennyisége. A készítmények beadása után múló jellegű duzzanat, bőrpír kialakulhat, mely néhány órán belül spontán megszűnik. Az eredmény néhány napon belül válik véglegessé.

Az injectiós ráncfeltöltés tartóssága függ a beadott anyag minőségétől és a paciens egyéni érzékenységétől, a kezelés 1-4 éven belül korlátlan számban ismételhető. Az ajkak vastagítására szintén kiválóan alkalmazhatóak ezen készítmények némelyike. A gyakorlatunkban használt ráncfeltöltő készítmények: Restylene Perlene Juvederm Teosylan. Fontos tudni: a kezelések után tartózkodni kell a mimikai izmok túlzott használatától /sok beszéd, nevetés, erős rágás, homlokráncolás/ a kezelés után 3-4 óráig ne érje víz a kezelt területet, smink használata másnaptól megengedett néhány napig tartózkodni kell a hirtelen hőhatásoktól / napozás, erős hideg, szauna, szolárium/ kozmetikai un. smink-tetoválás 1 hónappal a kezelés után javasolt.

A hyaluronsav tartalmú készítmények alkalmazásának előnyei: azonnal látható esztétikai eredmény, műtéti beavatkozás nélkül - nem állati eredetű komponensekből áll - dermatológiailag tesztelt - ambuláns keretek között beadható -minimális kellemetlenséggel jár a beadása - elhanyagolható nagyságú mellékhatás -természetes, biológiai úton történik a lebomlása - allergiateszt nem szükséges - nem végleges, de hosszantartó hatás - más módszerekkel kombinálható (botox, lézer, thermage) - korlátlan számban ismételhető.

Nem javasolt a ráncfeltöltő kezelés:

- Aktiv ajak herpes esetében
- Aktiv gyulladásos bőrbetegségek esetében
- Autóimmun betegségben szenvedőknél
- Allergiás kórképek esetében
- Véralvadásgátló készítmények szedése esetében.


Botox kezelés Vistabel injectióval

A botox kezeléshez használt injectiós készítmény hatóanyaga egy olyan rendkívül nagy hígitásban alkalmazott neurotoxin, amely az ideg ingerület-átvivő anyagok áramlását akadályozza meg átmeneti ideig.
A toxin meggátolja az idegimpulzusok átvezetését az izmokra, amelynek következtében a ráncok kialakulásáért felelős izmok elernyednek, a ráncok kisimulnak.

A kozmetikai effektus 1-2 nap múlva indul be, a komplett hatását 5-7 nap alatt éri el, és hatása időben 3-6 hónapg tart.

A kezelést ambuláns keretek között végezzük, a gyógyszert egy nagyon fonom tűvel fecskendezzük az izomba, a szúrási pontok gondos előzetes kijelölése után. A kezelés minimális kellemetlenséggel jár csak, a kezelt területet azonnal hűtjük, majd könnyű sminkkel befedhető.

Kisebb vérzések, vagy környéki piros elszineződések, apró kis kék foltok átmenetileg megjelenhetnek, de a kezelés megtörténte nem befolyásolja a mindennapi szokásos tevékenységeket.

Leggyakrabban a homlok, a két szemöldök közötti, a szemek külső oldalán és a nyak elülső felszínén kialakult ráncok kezelésére használjuk a botoxot.

Botox kezelés nem végezhető:
- Terhesség és szoptatás időszakában,
- idegeket, és izmokat érintő megbetegedések ( pl. myasthenia gravis, Eaton-Lambert szindróma)
- véralvadási zavarok,
- szemizom gyengeség,
-aktív bőrfertőzés, gyulladás,
- aktív herpesz esetében.

Gyakorlatunkban az esztétikai beavatkozásokra egyedül engedélyezett Vistabel injectiót alkalmazzuk a kezelések során.


Saját zsírfeltöltés

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a saját zsír alkalmazása a ráncok, kntúr hibák kezelésénél. Az elmúlt évek során megismert tudományos kutatási eredmények, az alkalmazott technikák finomodása lehetővé tették, hogy a szabadon átültetett zyír jelentős része nem szívódjon fel, tartós esztétikai eredményt adjon a befecskendezés után.

A módszer lényege, hogy a test valamely részéről finom technikával bizonyos mennyiségű zsírt szívunk le, majd tsisztítás és ülepítés után az így nyert saját zsírszövetet egy speciális vékony tűn keresztül visszajuttatjuk a test más területeire.

A leggyakrabban kezelt területek az arc statikus ráncai, kontúr hibái, de egyre nagyobb remények fűződnek a zsír alkalmazásához nagyobb térfogathiányok pótlásánál is.

A beavatkozás helyi érzéstelenítésben, ambuláns ellátás keretei között, de kizárólag műtői viszonyok mellett végezhető.

A beavatkozásnak különösebb ellenjavallata nincs, a szövődmények (utóvérzés, gyulladás) rendkívül ritkák.
Az elért eredmények tartósak lehetnek, és a kezelések a későbbiek során bármikor megismételhetőek.


  KEZDŐLAP

DR. SÁNDOR IMRE

RENDELŐ

Szombathely
Sopron

BEAVATKOZÁSI TÍPUSOK

Arcplasztika
Bőrsebészet - dermatochirurgia
Mellnagyobbítás
Mellplasztika
Fülplasztika
Hasplasztika
Injectiós kezelések
Mellkisebbítés
Szemhéjplasztika
Zsírleszívás
Hullámmasszázs kezelés
Dióda lézeres tartós szőrtelenítés

ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ

ELÉRHETŐSÉGEK

MEGÁLLAPODÁS

Hírlevél kérése feliratkozás / leiratkozás Hasznos linkek Médiaajánlat facebook.com youtube.com www.ysolutions.hu