Rendelők: Szombathely, Széchenyi u. 4-6.   •   Tel.: (+36) 20 530-6588 | Sopron, Pannonia-Med Hotel, Várkerület 57.   •   Tel.: (+36) 99 312-181 Google Térkép
Sándor Plasztika

Plasztikai sebész szakorvos
• Arcplasztika, Fülplasztika, Szemhéjplasztika
• Mellnagyobbítás, Mellfelvarrás-, és kisebbítés
• Hasplasztika, Zsírleszívás, alak-korrekciók
• Arc saját zsír feltöltés, Ráncfeltöltések
• Botox kezelés Vistabel injekcióval
 
KEZDŐLAP KEZDŐLAP DR. SÁNDOR IMRE RENDELŐ
BEAVATKOZÁSI TÍPUSOK
ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ ELÉRHETŐSÉGEK MEGÁLLAPODÁS
Szakterület:
Rendelések:

Kedd: 14-18 óráig - Szombathely, Széchenyi u. 4-6.
Tel.: (+36) 20-530-6588
         (+36) 94 343-300
 E-mail: sandorplasztika@gmail.com

Szerda: 10-14 óráig - Sopron, Várkerület 75. (Pannonia Med. Hotel)
Tel.: (+36) 99 312-181
 E-mail: sandorplasztika@gmail.com

 

ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ

A természet nem mindenkihez egyformán kegyes az emberi test külsejének megformálásában.
 

Sokan elégedetlenek a veleszületett külső jegyekkel, mások az idők során elvesztett szépségtulajdonságukat szeretnék visszaszerezni.

Az esztétikai vagy más szóval "szépségsebészet" tárgya az emberi test külső megjelenésén esett hibák kijavítása.

E zavaró szépséghibák lehetnek veleszületettek (pl. horgas nagy méretű orr, elálló fül), és szerzettek (pl. szülés következtében meglazult emlők, elhízást követő kötényhas), és lehetnek egyszerűen az öregedés természetes következményei, mint a ráncos arc, vagy a táskás szemhéj.

Nem humánus dolog az esztétikai műtétet kérő beteget a hiúság vádjával illetni. Már Joseph, a XX. század első felének kiemelkedő plasztikai sebésze megállapította sok évtizedes tapasztalata alapján, hogy "nem a hiúság a mozgató erő, hanem az elcsúfítottság érzése, azaz az elcsúfítottsággal, annak lelki és anyagi következményeivel szemben érzett ellenszenv".

Az ember társas lény. Szociális beilleszkedését, az emberekkel való kapcsolatát nagymértékben befolyásolhatja a szépség jegyeinek meggyengülése vagy hiánya. Párkapcsolatát veszélyeztetheti, magabiztosságát gyengítheti az elcsúfítottság érzése. Szakmai előrehaladását, esetleg munkalehetőségét korlátozhatja az előnytelen külső. Egy sikeres plasztikai műtét újból önbizalmat adhat, visszatérhet az elveszett életkedv.

Az emberek a plasztikai sebészeti műtétekkel szemben lelki alkatuknak megfelelően különbözőképpen reagálnak. Vannak akik kizártnak tartják, hogy a különböző torzulásokon, kozmetikai, esztétikai elváltozásokon műtéttel javítani lehessen. Mások szerint napjainkban a plasztikai sebészet mindenre képes, és a műtét úgy is elvégezhető, hogy annak semmiféle nyoma sem marad. Az igazság valahol középen van.

Tény, hogy egy sikeres plasztikai sebészeti beavatkozás hihetetlen önbizalmat ad, a megváltozott külső pozitív gondolatokat ébreszt a paciens egész életvitelében. A plasztikai-esztétikai beavatkozások sohasem "rutin műtét"-eket jelentenek, hanem minden esetben gondosan megtervezett, személyre szabott, konzultációk során kialakított egyéni megoldásokat.

Ha plasztikai sebészeti műtétet szeretne végeztetni, előtte érdemes alaposan tájékozódni, akár több plasztikai sebészt felkeresni és véleményét kikérni. Amennyiben sikerül megtalálnia azt a plasztikai sebészt, akinek szakmai tevékenysége, humánus magatartása és emberi tisztessége Önben bizalmat ébreszt, a remélt műtét utáni siker és elégedettség biztosan nem marad el.


  KEZDŐLAP

DR. SÁNDOR IMRE

RENDELŐ

Szombathely
Sopron

BEAVATKOZÁSI TÍPUSOK

Arcplasztika
Bőrsebészet - dermatochirurgia
Mellnagyobbítás
Mellplasztika
Fülplasztika
Hasplasztika
Injectiós kezelések
Mellkisebbítés
Szemhéjplasztika
Zsírleszívás
Hullámmasszázs kezelés
Dióda lézeres tartós szőrtelenítés

ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ

ELÉRHETŐSÉGEK

MEGÁLLAPODÁS

Hírlevél kérése feliratkozás / leiratkozás Hasznos linkek Médiaajánlat facebook.com youtube.com www.ysolutions.hu