Sándor Plasztika

Szombathely, Széchenyi u. 4-6.
(+36) 20 530-6588

Sopron, Pannónia Hotel, Várkerület 75.
(+36) 99 312-181

Szombathely, Széchenyi u. 4-6. (+36) 20 530-6588

Sopron, Pannónia Hotel, Várkerület 75. (+36) 99 312-181

Általános ismertető

Főoldal / Általános ismertető

A természet nem mindenkihez egyformán kegyes az emberi test külsejének megformálásában.
Sokan elégedetlenek a veleszületett külső jegyekkel, mások az idők során elvesztett szépségtulajdonságukat szeretnék visszaszerezni.

A zavaró szépséghibák lehetnek veleszületettek (pl. horgas nagy méretű orr, elálló fül, alulfejlett emlők), és szerzettek (pl. szülés következtében meglazult emlők, elhízást követő kötényhas), és lehetnek egyszerűen az öregedés természetes következményei, mint a ráncos arc, vagy a táskás szemhéj.

Az ember társas lény. Szociális beilleszkedését, az emberekkel való kapcsolatát nagymértékben befolyásolhatja a szépség jegyeinek meggyengülése vagy hiánya. Párkapcsolatát veszélyeztetheti, magabiztosságát gyengítheti az elcsúfítottság érzése. Szakmai előrehaladását, esetleg munkalehetőségét korlátozhatja az előnytelen külső. Egy sikeres plasztikai műtét újból önbizalmat adhat, visszatérhet az elveszett életkedv.

Az emberek a plasztikai sebészeti műtétekkel szemben lelki alkatuknak megfelelően különbözőképpen reagálnak. Vannak akik kizártnak tartják, hogy a különböző torzulásokon, kozmetikai, esztétikai elváltozásokon műtéttel javítani lehessen. Mások szerint napjainkban a plasztikai sebészet mindenre képes, és a műtét úgy is elvégezhető, hogy annak semmiféle nyoma sem marad. Az igazság valahol középen van.

Tény, hogy egy sikeres plasztikai sebészeti beavatkozás hihetetlen önbizalmat ad, a megváltozott külső pozitív gondolatokat ébreszt a páciens egész életvitelében. A plasztikai-esztétikai beavatkozások sohasem "rutin műtéteket” jelentenek, hanem minden esetben gondosan megtervezett, személyre szabott, konzultációk során kialakított egyéni megoldásokat.
Ha plasztikai sebészeti műtétet szeretne végeztetni, előtte érdemes alaposan tájékozódni, akár több plasztikai sebészt felkeresni és véleményét kikérni.

Amennyiben sikerül megtalálnia azt a plasztikai sebészt, akinek szakmai tevékenysége, humánus magatartása és emberi tisztessége Önben bizalmat ébreszt, a remélt műtét utáni siker és elégedettség biztosan nem marad el.
 
A praxisomban a helyi érzéstelenítésben történő műtéteket a saját, Szombathely, Széchenyi u. 4-6. alatti rendelőm korszerűen felszerelt műtőjében végzem.
Az altatásban történő beavatkozások a soproni Erzsébet Kórházban és a sárvári Szent László Kórházban a kórházi háttér biztonságával, de a magánpraxis intimitásának megtartásával történnek.

 

 

Időpont kérése

A * jelölt rész kitöltése kötelező

Az űrlap elküldéséhez kérem húzza át az alábbi kapcsolót balról jobbra.

Rendelések

Szombathely

Széchenyi u. 4-6.

Kedd: 14-18 óráig
Tel.: (+36) 20-530-6588 (+36) 94 343-300
E-mail: sandorplasztika@gmail.com

Sopron

Pannónia Hotel, Várkerület 75.

Szerda: 10-14 óráig
Tel.: (+36) 99 312-181
E-mail: sandorplasztika@gmail.com